Nieuws

Daar is hij dan de "Autoservice HDW" app! Met onze app zijn wij altijd binnen handbereik. Uw voordelen: • U wordt herinnerd aan uw onderhoudsbeurten en APK • Plan gemakkelijk een werkplaatsafspraak in • Wij zijn eenvoudig te bereiken via de live-chat • Direct hulp bij pech of storingen • Altijd een digitaal schadeformulier bij de hand • Blijf op de hoogte van onze laatste acties en ontwikkelingen Download dus nu onze app, maak een profiel aan en profiteer direct van al deze voordelen!
 
Lees het hele bericht
 
Alweer een mooi certificaat binnen!!!
 
Lees het hele bericht
 
Ben jij of ken jij iemand voor deze vacature? Laat het ons dan weten... http://www.autoservice-hdw.nl/vacatures/fulltime-receptionist-service-adviseur-mv/
 
Lees het hele bericht
 
Onze openingstijden de komende weken zijn: maandag 25 tot en met woensdag 27 december gesloten donderdag 28 en vrijdag 29 geopend met beperkte bezetting maandag 1 januari gesloten vanaf dinsdag 2 januari weer gewoon geopend.
 
Lees het hele bericht
 
Daar is hij dan. Onze AutoCrew leen Up!
 
Lees het hele bericht
 
Ruitenwissers zouden elke 12 à 15 maanden moeten worden vervangen, maar 96% van de Nederlandse automobilisten vervangt ze (veel) later. Meestal wordt gewacht met vervanging tot de volgende APK en de ruitenwissers staan dan ook steevast in de top-5 van afkeurpunten. Verkeersveiligheid begint bij goed zicht, en dus bij goede ruitenwissers.
 
Lees het hele bericht
 
Dàt is handig! Ga je met de auto op reis binnenkort, bijvoorbeeld op wintersport? Met het interactieve kaartje zie je in één oogopslag welke regels waar gelden voor het gebruik van winterbanden en sneeuwkettingen, check: http://www.bovag.nl/winterbanden
 
Lees het hele bericht
 
Ook maar weer binnen!
 
Lees het hele bericht
 
Uitgeschakeld!
 
Lees het hele bericht
 
Storing zoeken. Mooi werk.
 
Lees het hele bericht
 
Ben jij of ken jij een 1e automonteur met ambitie? Laat het ons dan weten... We zijn op zoek naar een ervaren automonteur die: - een actieve en gedreven instelling heeft; - beschikking over APK-bevoegdheid is een pré; - geïnteresseerd is in auto-elektronica; - zelfstandig een diagnose kan stellen; - duidelijk en helder kan communiceren richting klanten en collega’s; - goede beheersing van Nederlandse taal; - kennis van diagnoseapparatuur van Bosch. Arbeidsvoorwaarden: 38 uur Wij bieden een ambitieuze functie in een jong, dynamisch en groeiend universeel autobedrijf met veel verantwoordelijkheden. Wij bieden interessante marktconforme voorwaarden. Past deze vacature bij jou? Mail je motivatie + CV h.dewinter@autoservice-hdw.nl AutoCrew Autoservice HDW is een professionele specialist in het onderhouden en repareren van personenwagens en lichte bedrijfswagens in Heerenveen.
 
Lees het hele bericht
 
De vakantie is voorbij, school is weer begonnen! Let op, een verrassingsoverhoring om in de stemming te komen: Welk onderdeel is hier afgebeeld? Laat jullie reacties maar komen!
 
Lees het hele bericht
 
Een luchtfilter en een gehoorbeschermer? Wat hebben zij gemeen? Een hint: een minder bekende functie van het luchtfilter! Laat je reactie achter!
 
Lees het hele bericht
 
In verband met vakantie zijn wij van 19 augustus tot 4 september gesloten. Wij wensen ook u een prettige vakantie, en kunnen u vanaf maandag 4 september weer van dienst zijn.
 
Lees het hele bericht
 
Zometeen begint de grand prix van Spanje. Vorig jaar won Max Verstappen daar zijn eerste Formule 1 wedstrijd, aan wie zal de eer dit jaar zijn? ;)
 
Lees het hele bericht
 
Ahum... het lijkt erop dat Karl een probleempje heeft: er hangt een vreselijke geur in zijn auto... Help hem de oorzaak te vinden! A/ Zijn sportkleren B/ Zijn interieurfilter, die aan vervanging toe is C/ Zijn lunch, die hij in de kofferbak heeft laten liggen
 
Lees het hele bericht
 
GENÈVE - De Opel Astra is verkozen tot Auto van het Jaar 2016. Het model scoorde 309 punten en bleef daarmee de Volvo XC90 (294 punten) net voor. Op de derde plaats is geëindigd de Mazda MX-5 met 202 punten.
 
Lees het hele bericht
 
Gepersonaliseerde kentekens hebben we in Nederland niet. Hier valt helemaal niets te kiezen, want registratienummers horen bij een auto en worden willekeurig toegekend. In Groot-Brittannië daarentegen worden flinke bedragen neergeteld voor specifieke kentekens, zoals bijvoorbeeld de combinatie JB 007.
 
Lees het hele bericht
 
Test uw auto kennis en maak kans op een Airfryer. 
 
Lees het hele bericht