Nieuws

Wist u dat problemen met de accu de grootste boosdoener is van autopech in de winter? Deze problemen zijn vaak onnodig, want ze zijn eenvoudig te voorkomen. Wanneer u nog op wintersport gaat is het dus raadzaam om voor de zekerheid nog een gratis accucheck bij AutoCrew uit te laten voeren. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Neem geen risico en kom langs!
 
Lees het hele bericht
 
AutoCrew Autoservice HDW wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Wij staan komend jaar ook weer voor u klaar!
 
Lees het hele bericht
 
Klaar voor de start? Wist u dat een kapotte accu een van de meest voorkomende oorzaken is van pech onderweg? Vooral in de wintermaanden, als het buiten koud is, heeft de accu het moeilijk. In deze periode gaan de meeste accu's stuk. Een niet startende auto komt altijd ongelegen. Het is daarom verstandig om uw accu na te laten kijken alvorens de winter begint. Maak nu een afspraak bij onze garage via: https://www.autoservice-hdw.nl
 
Lees het hele bericht
 
🍁De Herfst komt eraan ! 🍁 Dit betekent dat er veel bladeren op de weg zullen zijn… Pas op dat je niet uitglijdt ! Help Karl zijn reis zonder gedoe af te maken door de juiste weg te kiezen.🤔
 
Lees het hele bericht
 
#Bijblijven
 
Lees het hele bericht
 
Benzine en diesel krijgen volgende week een nieuwe naam.
 
Lees het hele bericht
 
Slecht weer op komst!? 🌧 Laat uw ruitenwissers vervangen door een set kwaliteit ruitenwissers van Bosch en ontvang een gratis ☔️paraplu. Op=op 🚗💨
 
Lees het hele bericht
 
Daar is hij dan de "Autoservice HDW" app! Met onze app zijn wij altijd binnen handbereik. Uw voordelen: • U wordt herinnerd aan uw onderhoudsbeurten en APK • Plan gemakkelijk een werkplaatsafspraak in • Wij zijn eenvoudig te bereiken via de live-chat • Direct hulp bij pech of storingen • Altijd een digitaal schadeformulier bij de hand • Blijf op de hoogte van onze laatste acties en ontwikkelingen Download dus nu onze app, maak een profiel aan en profiteer direct van al deze voordelen!
 
Lees het hele bericht
 
Na een periode van hard werken is ook voor ons tijd om uit te rusten. Daarom zijn wij vanaf 11 augustus t/m 2 september 2018 gesloten. Vanaf 3 september zijn wij weer aanwezig en bent u uiteraard weer van harte welkom. Graag tot dan!
 
Lees het hele bericht
 
Alweer een mooi certificaat binnen!!!
 
Lees het hele bericht
 
Ben jij of ken jij iemand voor deze vacature? Laat het ons dan weten... http://www.autoservice-hdw.nl/vacatures/fulltime-receptionist-service-adviseur-mv/
 
Lees het hele bericht
 
Onze openingstijden de komende weken zijn: maandag 25 tot en met woensdag 27 december gesloten donderdag 28 en vrijdag 29 geopend met beperkte bezetting maandag 1 januari gesloten vanaf dinsdag 2 januari weer gewoon geopend.
 
Lees het hele bericht
 
Daar is hij dan. Onze AutoCrew leen Up!
 
Lees het hele bericht
 
Ruitenwissers zouden elke 12 à 15 maanden moeten worden vervangen, maar 96% van de Nederlandse automobilisten vervangt ze (veel) later. Meestal wordt gewacht met vervanging tot de volgende APK en de ruitenwissers staan dan ook steevast in de top-5 van afkeurpunten. Verkeersveiligheid begint bij goed zicht, en dus bij goede ruitenwissers.
 
Lees het hele bericht
 
Dàt is handig! Ga je met de auto op reis binnenkort, bijvoorbeeld op wintersport? Met het interactieve kaartje zie je in één oogopslag welke regels waar gelden voor het gebruik van winterbanden en sneeuwkettingen, check: http://www.bovag.nl/winterbanden
 
Lees het hele bericht
 
Ook maar weer binnen!
 
Lees het hele bericht
 
Uitgeschakeld!
 
Lees het hele bericht
 
Storing zoeken. Mooi werk.
 
Lees het hele bericht
 
Ben jij of ken jij een 1e automonteur met ambitie? Laat het ons dan weten... We zijn op zoek naar een ervaren automonteur die: - een actieve en gedreven instelling heeft; - beschikking over APK-bevoegdheid is een pré; - geïnteresseerd is in auto-elektronica; - zelfstandig een diagnose kan stellen; - duidelijk en helder kan communiceren richting klanten en collega’s; - goede beheersing van Nederlandse taal; - kennis van diagnoseapparatuur van Bosch. Arbeidsvoorwaarden: 38 uur Wij bieden een ambitieuze functie in een jong, dynamisch en groeiend universeel autobedrijf met veel verantwoordelijkheden. Wij bieden interessante marktconforme voorwaarden. Past deze vacature bij jou? Mail je motivatie + CV h.dewinter@autoservice-hdw.nl AutoCrew Autoservice HDW is een professionele specialist in het onderhouden en repareren van personenwagens en lichte bedrijfswagens in Heerenveen.
 
Lees het hele bericht
 
De vakantie is voorbij, school is weer begonnen! Let op, een verrassingsoverhoring om in de stemming te komen: Welk onderdeel is hier afgebeeld? Laat jullie reacties maar komen!
 
Lees het hele bericht