Nieuws

Een luchtfilter en een gehoorbeschermer? Wat hebben zij gemeen? Een hint: een minder bekende functie van het luchtfilter! Laat je reactie achter!
 
Lees het hele bericht
 
In verband met vakantie zijn wij van 19 augustus tot 4 september gesloten. Wij wensen ook u een prettige vakantie, en kunnen u vanaf maandag 4 september weer van dienst zijn.
 
Lees het hele bericht
 
Zometeen begint de grand prix van Spanje. Vorig jaar won Max Verstappen daar zijn eerste Formule 1 wedstrijd, aan wie zal de eer dit jaar zijn? ;)
 
Lees het hele bericht
 
Ahum... het lijkt erop dat Karl een probleempje heeft: er hangt een vreselijke geur in zijn auto... Help hem de oorzaak te vinden! A/ Zijn sportkleren B/ Zijn interieurfilter, die aan vervanging toe is C/ Zijn lunch, die hij in de kofferbak heeft laten liggen
 
Lees het hele bericht
 
GENÈVE - De Opel Astra is verkozen tot Auto van het Jaar 2016. Het model scoorde 309 punten en bleef daarmee de Volvo XC90 (294 punten) net voor. Op de derde plaats is geëindigd de Mazda MX-5 met 202 punten.
 
Lees het hele bericht
 
Gepersonaliseerde kentekens hebben we in Nederland niet. Hier valt helemaal niets te kiezen, want registratienummers horen bij een auto en worden willekeurig toegekend. In Groot-Brittannië daarentegen worden flinke bedragen neergeteld voor specifieke kentekens, zoals bijvoorbeeld de combinatie JB 007.
 
Lees het hele bericht
 
Test uw auto kennis en maak kans op een Airfryer. 
 
Lees het hele bericht