Grote beurt auto

Grote beurt auto Heerenveen Goed en regelmatig onderhoud van uw auto is noodzakelijk voor een optimale prestatie. Wij bieden u uitstekende servicepakketten tegen een scherpe prijzen.

Het grote beurt auto pakket

In onze onderhoudspakketten werken wij met kwaliteitsolie. Als u een grote beurt voor uw auto laat uitvoeren bij Autoservice HDW, ontvangt u een duidelijke checklist waarop staat aangegeven wat de conditie van uw auto is en welke onderdelen (bijna) aan vervanging toe zijn.

Wat is een grote beurt?

Bij een Grote beurt voor uw auto controleren wij alle vitale functies van uw auto, zoals het vloeistoffenpeil, de remmen, verlichting, accu, uitlaat, schokdempers, ruitenwissers en natuurlijk de banden. De vloeistoffen vullen wij bij en de olie en het oliefilter worden ververst/vervangen. Bougies, lucht, brandstof en interieurfilter worden vervangen. En het remsysteem wordt schoongemaakt/afgesteld. Mochten er onvolkomenheden naar voren komen, dan stellen wij u hiervan op de hoogte en voeren wij na uw akkoord herstel- of vervangingswerkzaamheden uit.

Kosten grote beurt auto

Autoservice HDW bied verschillende pakketen aan tegen scherpe prijzen. Is uw auto ook toe aan een grote beurt? Neem contact met ons op voor een prijs op maat.

 

 

Direct contact:

0513-625110
De Stapeling 8
8447 GN Heerenveen

info@autoservice-hdw.nl

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag
8.00-17.00 uur
Zaterdag
op afspraak

APK Reminder