APK

Voor € 29,95 inclusief 4-gas/roetmeting, afmeldkosten en BTW.

Iedere benzine auto vanaf vier jaar of diesel vanaf drie jaar, moet jaarlijks een APK keuring ondergaan. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter verhoging van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Personen- en bedrijfsauto´s tot 3.500 kg moeten jaarlijks bij een door de RDW-erkend autobedrijf voor de keuring worden aangeboden. U kunt ze herkennen aan het RDW schild op de gevel.

Autoservice HDW Heerenveen is een erkend RDW autobedrijf. Wij keuren uw auto voor € 29,95* inclusief afmelden en administratie kosten.

* Indien uw auto afgekeurd wordt voor APK en u de benodigde reparaties niet bij Autoservice HDW uit laat voeren zijn de herkeuringkosten € 12.50, mits u de auto binnen 5 werkdagen na APK weer aanbiedt. Na 5 werkdagen geld weer het normale APK tarief.

In combinatie met een grote onderhoudsbeurt is de APK keuring geheel gratis!

De APK kunt u bij ons laten uitvoeren van maandag tot en met vrijdag.

Let op: De APK is een MOMENTOPNAME en geeft geen garantie dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden, en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen.

 

Direct contact:

0513-625110
De Stapeling 8
8447 GN Heerenveen

info@autoservice-hdw.nl

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag
8.00-17.00 uur
Zaterdag
op afspraak

APK Reminder